Långåkersgatan 16, 93731 Burträsk +46 (0)76 777 14 07 info@burtraskcamping.se

Regler och förordningar:

Vi tillämpar gällande svenska campingbestämmelser. Campingpersonal har rätt att avlägsna gäster från campingen som inte följer dessa utrustningsregler.

In- och utcheckning

Incheckning husvagn/husbil: 12:00 Utcheckning: 12:00
Incheckning av bungalower och stugor: 15:00 Utcheckning: 12:00
Inchecknings tält: Dagtid Utcheckning: 12:00

NOTERA! Byggnadens åtkomstkod är personlig och får inte delas med andra gäster eller besökare. Alla gäster har inte tillgång till samma lokaler och därför olika koder.

Betalning:

Du betalar för hela vistelsen vid incheckningen. Därefter får du ingen återbetalning om du bestämmer dig för att gå tidigare än beräknat. Förlängning är endast möjlig om platsen inte redan är reserverad. Förlängningar måste bokas i receptionen senast kl. 11.00.
Följande gäller för din bokning:
1 husbil med 2 personer ingår
1 husvagn med 1 dragfordon och 2 personer ingår
1 tält med 1 person ingår
1 stuga/bungalow med 1 fordon och 2 personer ingår
(Extra personer, dagsgäster och extra fordon betalar en avgift enligt vår prislista)


Husvagn/husbil:

Husvagnsplatser och stugor är endast för incheckade gäster och en bil/husvagn/tält. Vi hänvisar andra bilar till parkeringen utanför campingen. Gånghastighet är tillåten för nödvändiga in- och utgångar. Mopeder ska skjutas på campingområdet. Under inga omständigheter får genomfartsleder stängas, tillträde för utryckningsfordon måste garanteras. Av brand- och säkerhetsskäl kräver vi att avståndet mellan fordon inte får vara mindre än 4 meter. Sovtältet ska inte sättas upp på husvagnsplatsen där husvagnen redan står uppställd. Tält gäller
som privata hushåll, och av brand- och säkerhetsskäl bör tält placeras på anvisade campingplatser eller på uthyrda tomter. Avståndet mellan två tält får inte vara mindre än 3 meter.

Besökare:

Besökare måste registreras i receptionen. Besökare betalar en avgift per dag. Besöksfordon måste registreras i receptionen innan de går in på platsen och betala en avgift.


Avståndsregler:

Husvagnen monteras i avsett utrymme. Av brand- och säkerhetsskäl kräver vi att avståndet till närmaste fordon inte är mindre än 4 meter. Om instruktionerna inte följs förbehåller vi oss rätten att be dig flytta ditt fordon. Detta innebär i princip att husvagnen och förtältet ska placeras 4m från alla andra strukturer.

Tyst:

Vänligen respektera att det är tyst mellan 23.00 och 07.00. All motortrafik på campingen ska undvikas efter 20.00.

Brandsläckare/första hjälpen kit:

Brandsläckare finns ute vid receptionen och på campingområdet, se skyltar. Förbandslåda: Finns i receptionen.

Försäkring:

Gästen tillhandahåller det skydd som anses nödvändigt, såsom ansvars-, olycksfalls- och bagageförsäkring.

Rök:

Rökning är förbjuden i alla våra byggnader och fritidshus. Om vi ​​upptäcker att någon har rökt i den debiterar vi den som hyrt fritidshuset 4 000 kr för ozonbehandling och rengöring.

Strö:

Användning av sängkläder är obligatoriskt i våra fritidshus. Om sängkläder inte används tar vi ut 500 kr per säng.

Husdjur:

Husdjur ska hållas kopplade inom campingområdet. Husdjur ska hållas i ett inhägnad eller kopplade. Husdjur är endast tillåtna i vissa stugor. Inga husdjur är tillåtna i andra byggnader.

Ladda bilar:

På grund av brandrisken är det inte tillåtet att ladda bilar någonstans på campingområdet.

Grillning:

Grillning med ved är tillåten vid grillstugan. Gas-/bensingrillar är tillåtna på campingen med grillar på ben eller stativ. Ta reda på ett eventuellt eldningsförbud i torrt väder. Engångsgrillar får inte användas på uteplatser eller gräsmattor. Det använda kolet töms i metallbehållaren bredvid avfallsområdet.

Grått och svart vatten:

Endast förslutna behållare är tillåtna. Svartvattenavfall möjlig i lokalen till höger i den stora servicebyggnaden. Avloppshantering för fasta tankar sker intill den stora servicebyggnaden.

Adress

Långåkersgatan 16
93731 Burträsk

Tel: (+46) 76 – 777 14 07
info(at)burtraskcamping.se

Koordinater:
64.51672645516359, 20.668298707111735

Öppettider 2024

Camping och stugor

1 maj till 30 september

Fritidshus

7 januari till 1 december